Mesaje informative

Simţi nevoia acută de a fi în permanenţă informat, accesează meniul Mesaje informative prin formarea codului *555*1#ok şi alege secţiunea de care ai nevoie:

0. Turism - oferte de vacanţe şi excursii în cele mai populare destinaţii.

1. Ştiri – pentru ca a devenit imposibil să fii în pas cu timpul fără a fi informat, te ţinem la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău! Astfel, de trei ori pe zi îţi oferim cele mai diverse şi actuale informaţii din domeniul politic, economic, social, sportiv şi al ştirilor externe. 

2. Meteo – este important să fii mereu gata pentru ziua ce urmează, ca să-ţi poţi face planuri, inclusiv în dependenţă de starea vremii de afară. De aceea aici te informăm referitor la prognoza meteo zilnică pentru Chişinău, zona de Nord şi Sud a Moldovei. Suplimentar obişnuitei informaţii meteo, aici găseşti informaţii cu referire la presiunea atmosferică şi previziuni pentru următoarele 3 zile. 

3. Horoscop – nu contează dacă crezi sau nu în predicţiile astrale. Scopul final al acestora este să-i ajute pe unii în luarea unor decizii şi să-i distreze pe alţii! Opţiunea respectivă include predicţiile astrale zilnice pentru cele 12 semne zodiacale, referitoare la business, viaţa de familie, sănătate şi dragoste.

4. Sărbători – calendar ortodox şi catolic 

5. Timp liber – află programul sălilor de concerte, expoziţii, al cluburilor de noapte, teatrelor şi cinema.

6. Cursuri valutare – când ai nevoie să ştii evoluţia cursului valutar, aici vei găsi cotaţiile pentru cele mai importante monede tranzacţionate, conform cursului zilnic stabilit de către Banca Naţională a Moldovei.

7. Abonamente – aici găseşti lista opţiunilor la care eşti abonat.

8. Program TV – include posturile de teelviziune Prime, TNT, ProTV, Moldova 1, TV7/NTV, NIT, STS şi Acasă.