YouTube gratuit pentru toți la Moldcell

#StaiAcasă. Învață, dezvoltă-te, distrează-te și rămâi conectat cu o lume întreagă, pentru că acum am adăugat la pachetul tău +10 GB trafic mobil suplimentar ca să utilizezi absolut gratuit cele mai tari servicii video online: YouTube, Netflix, Rutube și Amazon Prime

Traficul suplimentar se alocă automat tuturor abonaților Moldcell, persoane fizice, la Cartelă, Abonament Voce și Internet ca lumea, la fel și persoanelor juridice.

Te poți bucura de beneficiu începând chiar din 01 aprilie. Traficul suplimentar este valabil timp de 30 zile din momentul alocării pentru utilizatorii Abonament Voce, Internet ca lumea și persoanele juridice, și timp de 15 zile pentru toți la Cartelă Moldcell.

Traficul suplimentar nu este disponibil în Roaming.  

#StaiAcasă conectat la tot ce contează cu adevărat! Iar cu acces gratuit la serviciile video îndrăgite ai și mai multe motive să te simți bine acasă, alături de familie.


 ! Pentru a verifica starea contului, volumul de Internet consumat și alte servicii, la fel și pentru a activa opțiuni și pachete, descarcă aplicația gratuită My Moldcell, disponibilă pe Google Play și App Store.