Moldcell te pregătește de vară cu Nelimitat pe linie

Vara aceasta cuvântul cheie este ”online”, iar asta înseamnă că la Moldcell ești pregătit pentru vară. Fie că alegi Abonament Voce sau Internet ca lumea, ai internet Nelimitat pe linie, cu reduceri suplimentare la conectare sau portare. 

Ți-ai imaginat cum ar fi ca aplicațiile îndrăgite să nu-ți consume trafic? Facebook, Instagram, Apple sau Google Muzic, Spotify, Soundcloud, Amazon Prime, Netflix, Youtube... acum poți fi conectat la tot ce iubești, fără limite, cu noul Abonament Nelimitat. Ai o cantitate generoasă de minute pentru apeluri naționale și internaționale, dar și trafic nelimitat pe rețele sociale, cele mai tari aplicații de muzică, video, sau chiar nelimitat pentru tot.

Fie că treci de la Cartelă, faci o conectare nouă sau treci la Moldcell de la alt operator, te bucuri suplimentar de 50% reducere din plata lunară timp de 1 an. Deci, ai toate beneficiile Abonament de la doar 50 lei.

Iar mai nou, te poți conecta la abonament chiar pe canapeaua de acasă. Doar alege-ți opțiunea: migrare de la Cartelă Moldcell, conectare nouă sau portare, și comandă Abonamentul Nelimitat care ți se potrivește. Îți livrăm cartela SIM la adresa indicată, în plină siguranță, în cel mai scurt timp.

Veste bună și pentru ceilalți utilizatori Abonament Moldcell. Acum, orice abonament ai utiliza, ai 0% credit la toate telefoanele Samsung. Îți recomandăm vedetele anului, noile Samsung Galaxy A31, A51 și A71, cu cea mai bună ofertă în rate, de la doar 429 lei lunar, timp de 12 luni. Toate sunt dotate cu 4 camere și ecran mare, Super Amoled, pentru a surprinde și admira toate culorile verii.

Acasă, la vilă sau în călătorii, descoperind Moldova, ai nevoie de Internet ca lumea. Noul Abonament Internet Nelimitat de la Moldcell îți asigură trafic nelimitat pe laptop, tabletă sau telefon, de la doar 140 lei lunar și Router 4G la 1 leu.

Vino în magazinele Moldcell, unde te așteptăm, respectând toate măsurile de protecție, sau comandă pe eshop.moldcell.md orice telefon, gadget, Abonament sau Cartelă. Operatorii Magazinului Online sunt disponibili 7 zile pe săptămână (luni – vineri 08:00-20:00; sâmbătă, duminică 09:00-18:00) prin chat sau la tel. 078 000 444.

Echipează-te la Moldcell pentru o vară plină de comunicare.