Fii gata de primul sunet cu telefoane de nota 10 la super preț, doar la Moldcell

Puțin a rămas până când elevii și studenții vor reveni la ore. Pe lângă cărți, caiete și toate cele necesare pentru studii, Moldcell nu te lasă singur și vine cu o ofertă avantajoasă: smartphone-uri pentru orice gust și buzunar, ca mereu să fii conectat și informat

Un smartphone Trăsnet de bun – Xiaomi Redmi 9T „Cum a fost la ore? Ce note ai luat astăzi? Sau...ai luat masa?”, de multe ori nu avem răbdare și apelăm copiii ca să-i luăm la întrebări până ce ajung acasă de la ore. Xiaomi Redmi 9T 4/64 GB – un smartphone de buget, funcțional, compact și numai bun pentru începerea cu dreptul a unui nou an de studii. Ecranul FHD+, bateria puternică de 6000 mAh, camera AI 48 MP sunt ideale pentru un search pe Google în căutare de informație pentru referate, fotografii colorate, setare de locație sau aplicații utile, plus o baterie care ține minim 2 zile.

Disponibil la doar 169 lei lunar sau la preț integral de 3499 lei cu Abonament. Îl găsești online cu livrare gratuită în toată țara sau în orice Moldcell Center. Poți trece oricând la Moldcell, să alegi unul dintre Abonamentele curente și să te bucuri de un smartphone nou-nouț.

Un smartphone Admirabil de ieftin – Xiaomi Redmi 9A Pe lângă lecții, colegi noi, teme pentru acasă, examene, Xiaomi Redmi 9A vine să completeze și să faciliteze comunicarea elevilor cu cei din jur. Fie că se află la ore, în pauze, troleu, acasă, cu ecranul generos HD+, memoria internă 32 GB și bateria imensă de 5000 mAh, cu încărcare rapidă, ești mereu pe fir cu elevul sau studentul tău, iar ei la rândul lor sunt în pas cu ultimele tehnologii.

Disponibil în 3 culori (albastru, verde și negru), primești un smartphone extrem de accesibil, la doar 89 lei lunar sau la 1999 lei cu Abonament. Totodată, îl poți lua în credit sau în rate. Achită acum online sau în orice magazin Moldcell, cu livrare super rapidă, până la ușă.

 
Într-o nouă ediție Moldcell Unbox, Ion vă povestește mai multe despre Redmi 9T și 9A. Care sunt diferențele, avantajele și de ce sunt numai bune pentru studii.



Pe eshop.moldcell.md găsești și multe alte produse la super preț: căști fără fir, telefoane, Kindle, tablete, ceasuri GPS pentru copii, pentru a depista ușor locația copilului sau rucsacuri încăpătoare – toate cu reduceri generoase. Nu lăsa pe mâine, ce poți face chiar astăzi!

Vino acum în cel mai apropiat magazin Moldcell Center sau comandă online și alege dintr-o întreagă colecție de smartphone-uri și gadgeturi performante.