Noutăţi

  • 27
    Feb 2015

    Noi știm că acum vrei să utilizezi Internet mai mult ca oricând.

    Și, ca să nu mai ai motive să te deconectezi, la alegerea oricărui Abonament Internet ca lumea, primești:

    • trafic Internet dublu la cel inclus în Abonament
    • un modem sau router cu doar 1 leu

    Plus, după expirarea traficului Internet inclus în abonament, poți naviga gratuit și nelimitat la viteza de 128 kbit/secundă sau activa opţiunea Extra trafic care se tarifează cu 30 lei / 1 GB.

  • 26
    Feb 2015

    ZTE Blade Vec este unul dintre cele mai reuşite modele din seria Blade, care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare şi continuă să cucerească teritoriu. Şi nu e deloc de mirare, doar trebuie să îl ţii câteva clipe în mână ca să îţi dai seama cât e de bun.

    Pe scurt, iată câteva motive să fie în buzunarul tău.

  • 25
    Feb 2015

    Fii nelimitat cu Internet ca lumea. Acum ai această posibilitate!

    Dacă îţi place să stai pe Internet din telefon, îţi verifici permanent pagina pe reţele sociale, te uiţi la ştiri din telefon, nu la televizor, pui fotografii să ştie oamenii cum te distrezi în timpul liber şi multe altele… Cu siguranţă te-ai ciocnit cu problema traficului limitat.

    Acum problema dispare. Îţi oferim un nou pachet de Internet mobil care îţi oferă posibilitatea să stai nelimitat pe net. Şi gratuit pe deasupra.

  • 18
    Feb 2015

    De acum încolo serviciul „Te rog, sună-mă!” nu va mai oferi posibilitatea de a realiza un sunet cu un singur ton de apel atunci când nu ai bani pe cont.  În acelasi timp, posibilitatea de a expedia mesaje SMS cu textul „Te rog, sună-mă!” rămâne disponibilă.

    Acesta permite să expediezi gratuit mesajul abonaților Moldcell, abonaților din alte rețele din Moldova și celor de peste hotare.

  • 18
    Feb 2015

    Tableta Allview AX5 Nano Q este tableta perfecta pentru persoanele aflate permanent în mişcare. Are 3G, GPS şi chiar funcţia de apelare, inclusiv video, ceea ce îţi oferă toată libertatea. AX5 Nano Q are un display de 7”, este dotată cu un procesor Quad Core, Bluetooth şi rulează Android 4.4.

    Memoria internă este de 4 GB şi poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB. Astfel, ai spaţiul necesar pentru filme sau fotografii, mai ales că tableta este dotată cu 2 camere.

  • 10
    Feb 2015

    Pe 10 februarie, peste tot în lume este marcată Ziua Siguranței pe Internet.

    Cu această ocazie, te încurajăm să explorezi toate oportunitățile online, cu atenție și responsabilitate. 

    Dacă:

  • 10
    Feb 2015

    „Ce este iubirea” - a fost cea mai căutată frază pe Internet în unul din anii precedenți. În ajunul sărbătorilor îndrăgostiților, ne-am gândit și noi ce-o fi asta? Am pregătit întrebări, am răspuns la ele și dacă îți plac și ție testele – e perfect!

    Te invităm să descarci imaginile si să participi automat în concursul SMS „Cupidon”, care îți poate aduce un premiu de valoare, fără mult efort, în funcție de punctajul acumulat:

    Locul 1: Laptop Acer ES1-511

    Locul 2: Smartphone Lenovo S 960

  • 09
    Feb 2015

    Bucură-te de Internet rapid pe tableta sau laptopul tău, acasă și în deplasare.

    Ia-ți Abonament Internet ca lumea de 1 GB trafic, cu viteză 3G, la preț de 80 lei și achită doar jumătate din prețul lui în primele 6 luni. Plus, ai trafic nelimitat.

    Dacă ai nevoie de și mai mult Internet de mare viteză, poți beneficia de opțiunea extra trafic Internet cu 30 lei / 1 GB sau poţi naviga nelimitat la viteza de 128 kbit/ secundă.

  • 03
    Feb 2015

    Concert Moldcell Plugged IN de lansare a noului album Gândul Mâței „Generația în blugi”

    Ia-ți persoana iubită de mână, pune-ți blugii pe tine și vino cu prietenii să petreci o seară de neuitat, cu muzică bună și multă energie, de Dragobete la un concert live Plugged IN cu Gândul Mâței.

    Legendara trupă, va concerta în premieră cu noul său album „Generația în blugi” cu sunet inconfundabil și neastâmpărat Gândul Mâței, dar cu o nouă atitudine, ochită pentru generația tânără, generația telefoanelor și a blugilor.

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2005